Niech rozpocznie sie wielkanocna zabawa! Jadalne gniazdko wielkanocne: slodkie jajka migdalowe w gniazdku z gumy owocowej sprawiaja, ze serca lakomczuchów bija szybciej. Czas dostawy: 14 dni roboczych po zatwierdzeniu do druku Okres przydatnosci do spozycia: 12 miesiecy Skladniki: Migdaly w delikatnym kremie jogurtowym i cienkiej polewie cukrowej: cukier, migdaly (26%), krem jogurtowy (44%): (cukier, maslo kakaowe, produkt serwatkowy, odtluszczony jogurt mleczny w proszku, laktoza, emulgator: lecytyny sojowe, ekstrakt waniliowy), barwniki: E 171, E 100, E 120, E 163, E 141, substancja zageszczajaca: guma arabska, sok z limonki, maliny, cytryny w proszku, sok z borówki amerykanskiej, wisni, brzoskwini, truskawki w proszku, sok z passiflory w proszku, olej roslinny (kokosowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach wagowych). Moze zawierac sladowe ilosci orzeszków ziemnych i orzechów.Guma owocowa o smaku jablkowym strun: syrop glukozowy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, dekstroza, zelatyna, maka pszenna, tluszcz palmowy, barwnik ekstrakt z papryki, ekstrakt z kurkumy, syrop cukru inwertowanego, aromat. Zakwaszacz: kwas cytrynowy, ekstrakty owocowe i roslinne: Jablko, spirulina, barwniki: beta-karoten, kurkumina, karmin, kompleksy miedziowe chlorofilin, blekit patentowy V, substancje powlekajace: wosk pszczeli, wosk carnauba, przeciwutleniacze: tokoferol, kwas askorbinowy.Wartosci odzywcze na 100 g: Migdaly w delikatnym kremie jogurtowym i cienkiej polewie cukrowej:
Energia: 2192 kJ / 524 kcalTluszcz: 27,3 go, w tym kwasy tluszczowe nasycone: 15,1 gWeglowodany: 58,2 go, w tym cukier: 58,2 gBlonnik: 2,4 gBialko: 10,2 gSól: 0,12 g
@Sznurki z gumy owocowej o smaku jablkowym:
Energia: 1576 kJ / 372 kcalTluszcz: 2,1 go w tym tluszcze nasycone: 1,0 gWeglowodany: 85 go w tym cukry: 65 gBialko: 3,0 gSól: 0,04 g
@ Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji na temat Gadżety reklamowe Woreczek na przekaski Wielkanocne gniazdo, skontaktuj się z naszymi ekspertami pod 800 321 15 29 lub e-mailem serwis@giffits.pl w celu uzyskania dalszych szczegółów.